tilaa uutiskirje  
03.11.2015

Kuntovitonen lauantaina 21.5.2016 Turun Urheilupuistossa

Järjestyksessään jo 29. Kuntovitonen järjestetään lauantaina 21.5.2016 Turun Urheilupuiston yläkentällä sekä upeissa Aurajokivarren maisemissa. Tarjolla jälleen upea ja monipuolinen liikuntatapahtuma kaikenikäisille naisille.

Tulevana vuonna järjestämme tapahtuma-alueelle entistä enemmän erilaisia liikunnallisia ja toiminnallisia pisteitä, joilla voi tutustua erilaisiin lajeihin sekä testata muun muassa omaa voimaa ja koordinaatiokykyä. Lisäksi lavalla on enemmän ohjelmaa ja mahdollisuuksia kokeilla monenlaisia jumppia joogasta tanssiin.

Luvassa on energinen liikuntafestari! Mukaan voit ottaa nyt kaikki nekin ystävät ja tuttavat, jotka eivät nauti lenkkeilystä, mutta hyvinvointi ja liikunta kiinnostavat!

Kuntovitosella on muun tarjonnan ohella tietenkin edelleen mahdollisuus kiertää vitosen lenkki omaan tahtiin. Itseään voi myös haastaa ilmoittautumalla kympin lenkille. Kesän juoksukausi alkaa hyvin Kuntovitoselta, joka toimii loistavana alustana ja välietappina valmistautuessa vaikka alkusyksyn puolimaratonille. Mahdollisuutena on lisäksi lähteä kiertämään esteettömiä n. yhden ja kahden kilometrin mittaisia reittejä.

Kuntovitosella pääset liikkumisen lisäksi nauttimaan monipuolisesta lavaohjelmasta ja esiintyjistä sekä shoppailemaan edullisia liikuntavarusteita ja paljon muuta mukavaa.

Vuonna 2016 tapahtuman juontaa jälleen ihana ja upea Vappu Pimiä !

Seuraa uutisointia osoitteessa www.kuntovitonen.fi sekä www.facebook.com/kuntovitonen niin saat tietää muista esiintyjistä ja ohjelmasta ensimmäisenä.

Lipunmyynti alkaa 1.12.2015!