Ohjeita osallistujalle

Ensiapu

Ensiapupiste sijaitsee yläkentällä. Sieltä saat apua pieniin tapaturmiin ja urheiluvammoihin. Yleinen hätänumero 112 palvelee vakavissa hätätilanteissa. Reitin varrella kiertää myös ea-partio.

Erityisruokavaliot

Tapahtuman suuren osallistujamäärän vuoksi, emme voi tarjota vaihtoehtoisia tuotteita erityisruokavaliota noudattaville. Monipuolinen tuotekassi sisältää useita evästuotteita, joista useimmat soveltuvat valtaosalle.

Lapsiparkki

Superparkin lapsiparkki palvelee kaikkia lapsiperheiden vanhempia. Lapsiparkki on tarkoitettu 3 – 10 -vuotiaille, sinne voi jättää lapsen/lapset hoitoon klo 10 – 15.30 välisenä aikana. 

Lipunmyynti, infopiste, arpajaiset ja löytötavarat

Lipunmyynti sijaitsee yläkentän ulkopuolella hiekkakenttäportin vieressä.

Lipunmyynnistä voi ostaa lippuja Kuntovitoselle sekä noutaa jo maksettujen lippujen oikeuttamat rannekkeet.

Infopiste sijaitsee tapahtuma-alueella hiekkakenttäportin vieressä. Infopisteestä voi ostaa myös Kuntovitosen arpoja sekä viime vuosien värikkäitä Kuntovitos-paitoja. Maksu tapahtuu käteisellä. Löytötavaroita voi tiedustella tapahtuman aikana infopisteestä ja tapahtuman jälkeen sähköpostilla info@kuntovitonen.fi

Maksutavat ja tapahtumatorin tarjonta

Kuntovitosen tapahtuma-alueen reunoilla sijaitsevilta tapahtumatoripisteiltä löytyy monenlaista maisteltavaa, osteltavaa ja koettavaa. Joillakin osastoilla voi olla mahdollista tehdä ostoksia myös kortilla, mutta varaudu alueella käteismaksuun. Lähin pankkiautomaatti on K-market Martinmyllyn edustalla, osoite Martinkatu 5.  

Peseytyminen ja wc-tilat

Katsomon takana huoltorakennuksessa on pukuhuoneita, joissa on suihkutilat. Katsomon alla ja huoltorakennuksen pukutiloissa on wc:t, huoltorakennuksen vieressä on bajamajoja sekä inva-wc. Paavo Nurmen stadionin takana on wc:t ja inva-wc. 

Tapahtumaranneke

Tapahtumarannekkeet jaetaan osallistujille joko ma 21. - to 24.5. klo 9-18 (Siutlankatu 1, 20380 TURKU) tai tapahtumapäivänä alueen infopisteestä. Pääset alueelle ja saat tapahtumakassin ainoastaan osallistujarannekkeella. Rannekkeella pääset myös tapahtumapäivänä uimaan Samppalinnan maauimalaan -50% alennuksella normaalihinnasta (5,50 €)

Tavara- ja vaatesäilytys

Voit jättää tavarasi säilytettäväksi tapahtuman ajaksi 2 euron hinnalla. Säilytyspiste sijaitsee katsomon takana olevan huoltorakennuksen pukutilassa. Huomioithan, että tavarasäilytykset ruuhkautuvat helposti lenkkilähtöjen lähestyessä. Jotta et joudu jonottamaan turhaan, etkä myöhästyisi lenkkilähdöistä, suosittelemme viemään tavarat säilytykseen hyvissä ajoin.

Valokuvaus

Valokuvia julkaistaan tapahtuman jälkeen Kuntovitosen nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Tapahtumassa otettuja kuvia käytetään Kuntovitosen markkinointiin.

Ilmoittaudu mukaan!

Varmista paikkasi esteettömään tapahtumaamme jo nyt! Kuntovitonen 2018 alkaa Turussa Urheilupuiston yläkentällä lauantaina 26. toukokuuta kello 10.

Tule mukaan