Turvalliset reitit ja viihtyisä alue Turun ytimessä

Kuntovitonen 2018 tarjoaa osallistujalle 5 ja 10 kilometrin vaihtelevat reitit, jotka kulkevat halki Turun kauniin jokirantamaiseman. Voit taittaa matkan kävellen, sauvakävellen, hölkäten tai juosten. Urheilupuistoa kiertävät myös yhden ja kahden kilometrin esteettömät lenkit.

Kuntovitosen reittien lähdöt on porrastettu lenkin pituuden ja vauhdin mukaan niin, että kaikki voivat nauttia keväisestä liikuntatapahtumasta omaan tahtiinsa.  Osallistujana sinun on tärkeää odottaa omaa vuoroasi, jotta kaikki pääsevät turvallisesti omille reiteilleen.

Kuntovitosen turvallisuuden ja sujuvuuden varmistavat poliisi ja liikenteenohjaajat. Seuraamalla heidän ohjeitaan, teemme kaikkien liikuntapäivästä iloisen ja nautittavan.

Tapahtuma-alue Urheilupuistossa

Kuntovitosen tapahtuma-alue sijaitsee Turun keskustassa, Urheilupuiston yläkentällä. Ohjelmalavan lisäksi löydät alueelta myös palvelupisteet ja ensiavun.

Ilmoittaudu mukaan!

Varmista paikkasi iloiseen joukkoon jo nyt! Kuntovitonen 2018 alkaa Turussa Urheilupuiston yläkentällä lauantaina 26. toukokuuta kello 10.

Tule mukaan

Lataa reittikartta (pdf) »