tilaa uutiskirje  

Ohjelma

10.00 portit avataan
10.10 Aamuflow 20', Maije Sjöroos ja Pia Nikander
10.30 Les Mills Sh'Bam 30', Kimmo Jukuri
11.00 Drag Show by Sheila
11.30 Lenkkilähdöt porrastetusti
11.45 Retrobic 30', Linda Ahonen / High Heels tanssikoulu
12.15 Les Mills BodyCombat 30', Sanni Zenger
12.45 CrossFit 15', BOX 100
13.00 Lavis® 30', Sirpa Rönkkönen
13.30 Jäähdyttely ja fascia-venyttely 30', Sanni Zenger
14.00 Muotinäytös by Fashion Team
14.25 Suloinen välikevennys, Strassit ja Zorrot
14.30 Krista Siegfrids
15.15 LOPPUFESTARIT, DJ Samppa
16.00 tapahtuma päättyy

Aamuflow
Miellyttävä aloitus treenipäivälle. Herätä kehosi ja mielesi uuteen päivään rauhallisilla, mutta energisoivilla liikesarjoilla ja venytyksillä. Vaikutteita voimistelusta ja body&mind -lajeista.
LesMills SH´BAM™
on kuin kunnon bileet. Tunnilla bailataan mm. jazz-, latino- ja discotanssien askelin. Liikkeitäsi tahdittaa listaykkösiksi nousseet biisit, tanssimusiikki, jota soitetaan suosituimmissa yökerhoissa, klassikkokappaleiden remixversiot ja modernit latinorytmit. SH’BAM™ on ylivoimaisesti hauskin ja sosiaalisin treeni.

Dragshow by Sheila
Tutut kotimaiset sekä ulkomaiset artistit samalla keikalla. Takuuvarma kestoshow, joka naurattaa ja koskettaa jokaista katsojaa. Huumoria, tanssia, parodiaa, vauhtia ja hengästyttäviä muodonmuutoksia. Nautittava ja huvittava sukellus tähtimaailmaan, jossa Sheila esittää yli 20 tuttua solistia huimaavalla vauhdilla. Lavalla nähdään mm. Paula, Kikka, Anita, Laura, Sini Sabotage, Maarit jne. Ulkomaalaisista Madonna, Cher, Tina Turner, Whitney jne. Sheila on panostanut erityisesti lavalla tapahtuviin pikavaihtoihin ja vauhtia riittää.Retrobic
Retrobic on hyvää meininkiä, heittäytymistä, hikeä ja tunnelmaa! Tanssiammattilaisen laatima koreografia tarjoaa juuri sopivan haastavan liikuntakokemuksen, johon on yhdistetty lihaskunto-osuus. Kaksi treeniä yhdessä!

LesMills BODYCOMBAT™
Laji, josta saa valtavasti voimaa ja energiaa. Voit toteuttaa unelmasi kamppailulajien hallitsemisesta - ja kaiken lisäksi se on hauskaa! Haasta kuviteltu vastustajasi inspiroivan musiikin säestyksellä, eri kamppailulajien kuten karaten, taekwondon, kung fun, kickboxingin ja muay thain tehokkaita tekniikoita hyödyntäen.

CrossFit
Crossfit on kuntoilumuoto, jossa tavoitteena on kehittää tasaisesti kaikkia fyysisiä ominaisuuksia. Siihen kuuluu lihasvoima-, kestävyys-, nopeus- ja notkeusharjoitteita. Crossfitin alkuperäinen kehittäjä, entinen voimistelija Greg Glassman on todennut, että harjoitusohjelman päämääränä on luoda urheilijan perikuva, joka on ”samanveroisesti voimistelija, painonnostaja ja pikajuoksija”. Hänen mukaansa esimerkiksi kestävyysurheilijoilla kestävyyden parantaminen tapahtuu muiden kunto-ominaisuuksien kuten voiman, nopeuden ja ketteryyden kustannuksella. Kuntovitosella päästään tänä vuonna tutustumaan myös CrossFitiin.
Lavis®
lavatanssijumppa on uusi, hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi.
Fascia-venyttely
Fascia -venyttely perustuu lihaskalvoketjujen läpikäymiseen ja niiden kautta koko kehon voimantuoton, tasapainon, koordinaatiokykyvyn sekä liikkuvuuden parantamiseen. Harjoitus sopii kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta! Kuntovitosella tänä vuonna fascia-venyttelyä osana palautusjumppaa lenkin jälkeen. Käydään keho läpi dynaamisesti venyttäen, hyödyntäen fascia eli sidekudosyhteyksiä lihasten ympärillä. Fascia-venyttely soveltuu hyvin sekä kehoa herättelevänä harjoitteena että palautumisena.
Fashion Team
Kevään ja kesän muoti esittäytyy niin arki- kuin juhla-asuissa. Fashion Team tuo Kuntovitoselle laadukkaan muotinäytöksen.

Strassit ja Zorrot
Suloiset Turun Urheiluliiton pienet kilpa-aerobiccarit Strassit ja Zorrot saapuvat sulostuttaan Kuntovitosta. Strassit-ryhmän tytöt ovat 5-vuotiaita ja Zorrot-ryhmän pojat ovat 7-vuotiaita.

Krista Siegfrids
Fantastinen Krista antaa keikoilla aina kaikkensa – luvassa on siis kunnon show jossa on paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita!DJ Samppa
Loppufestarien energisestä ja kesäisestä tunnelmasta vastaa kokenut DJ Samppa

Kuntovitonen pidättää kaikki oikeudet ohjelmamuutoksiin.

Tuote- ja eväskassi

Tapahtumatori