Osallistujainfo

Voit ladata vuoden 2017 osallistujan oppaan tästä

Ensiapu

Sairaala NEO:n ensiapupiste sijaitsee yläkentällä. Sieltä saat apua pieniin tapaturmiin ja urheiluvammoihin. Yleinen hätänumero 112 palvelee vakavissa hätätilanteissa. Reitin varrella kiertää myös ea-partio

 Erityisruokavaliot

Tapahtuman suuren osallistujamäärän sekä edellisvuosien kokemuksien perusteella olemme päättäneet, että emme tarjoa vaihtoehtoisia tuotteita erityisruokavaliota noudattaville. Monipuolinen tuotekassi sisältää useita evästuotteita, joista useimmat soveltuvat valtaosalle. 

Ipanaparkki

Ipanaparkki palvelee kaikkia lapsiperheiden vanhempia. Ipanaparkki on tarkoitettu kaikille 2-10- vuotiaille, sinne voit jättää lapsen/lapset hoitoon klo 11.00-15.00 välisenä aikana. Paikkoja on rajoitetusti. 

Lipunmyynti, infopiste, arpajaiset ja löytötavarat 

Lipunmyynti sijaitsee yläkentän ulkopuolella hiekkakenttäportin välittömässä läheisyydessä. Lipunmyynnistä voi ostaa lippuja Kuntovitoselle sekä noutaa jo maksettujen lippujen osalta rannekkeita.  

Infopiste sijaitsee tapahtuma-alueella hiekkakenttäportin vieressä. Infopisteeltä voit ostaa myös Kuntovitosen arpoja sekä viime vuosien värikkäitä Kuntovitonen-paitoja. Maksu tapahtuu käteisellä. Löytötavaroita voit tiedustella tapahtuman aikana infopisteestä ja tapahtuman jälkeen sähköpostilla info@kuntovitonen 

Maksutavat ja tapahtumatorin tarjonta 

Kuntovitosen tapahtuma-alueen reunoilla sijaitsevilta tapahtumatoripisteiltä löytyy monenlaista maisteltavaa, osteltavaa ja koettavaa. Joillakin osastoilla voi olla mahdollista tehdä ostoksia myös kortilla, mutta varaudu alueella käteismaksuun. Lähin pankkiautomaatti on K-market Martinmyllyn edustalla, osoite Martinkatu 5.  

Paitojen tuunauspiste  

Kuntovitosen 30v. juhlatapahtumassa kisataan parhaimmasta paitatuunauksesta. Tarkoitus on katsoa, minkälaisia luomuksia saamme aikaan vanhoista Kuntovitosen t-paidoista. Yhdisteletkö monen eri vuoden paidat yhdeksi, vai tuleeko paidastasi pipo tai vaikka tuubihuivi- vai jotain muuta? Laitetaan kaikki luovuudet käyttöön ja tehdään mitä kekseliäimpiä luomuksia. Tapahtuma-alueella on paitojen tuunauspiste, jos et ehtinyt tuunata paitaa ennen tapahtumaa 

Paras-asu kilpailu 

Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä siihen erikseen merkityssä pisteessä (yläkentän takanurkka). Osallistujat valokuvataan. Ilmoittautuminen asukilpailuun on heti porttien auettua kello 10–11. Voittajat julkistetaan Scandinavian Hunkisen esiintymisen jälkeen. Luvassa on tavoittelemisen arvoisia palkintoja useissa eri kategorioissa! Nyt ideoimaan porukalla tuomareita ihastuttava Paras asu -show!

Peseytyminen ja wc-tilat 

Katsomon takana huoltorakennuksessa on pukuhuoneita, joissa on suihkutilat. Katsomon alla ja huoltorakennuksen pukutiloissa on wc:t, huoltorakennuksen vieressä on bajamajoja sekä inva-wc. Paavo Nurmen stadionin takana on wc:t ja inva-wc. 

Pysäköiminen ja saapuminen alueelle 

Purokadun hiekkakentät Mäntymäessä on varattu autojen ja linja-autojen pysäköintiä varten. Urheilupuiston välihiekkakenttä on varattu invaparkille. Autoille on pysäköintimahdollisuuksia myös läheisillä kadunvarsilla. Toivomme mahdollisimman monen osallistujan käyttävän julkisia liikennevälineitä tai polkupyörää. Polkupyörille on oma parkkialue Urheilupuiston tenniskenttien vieressä. 

Tapahtumaranneke 

Tapahtumarannekkeet jaetaan osallistujille joko viikolla 19 (Siutlankatu 1, 20380 TURKU) tai tapahtumapäivänä. Pääset alueelle, saat tuotekassin ja eväspaketin ainoastaan osallistujarannekkeella. 

Tavara ja vaatesäilytys  

Voit jättää tavarasi säilytettäväksi tapahtuman ajaksi 2 euron hinnalla. Säilytyspiste sijaitsee katsomon takana olevan huoltorakennuksen pukutilassa. Huomioithan, että tavarasäilytykset ruuhkautuvat helposti lenkkilähtöjen lähestyessä. Jotta et joudu jonottamaan turhaan etkä myöhästyisi lenkkilähdöistä, suosittelemme viemään tavarat säilytykseen hyvissä ajoin. 

Valokuvaus  

Valokuvia julkaistaan tapahtuman jälkeen Kuntovitosen nettisivuilla ja Facebook-sivuilla. Tapahtumassa otettuja kuvia käytetään Kuntovitosen markkinointiin.

Tallenna