tilaa uutiskirje  

Osallistujainfo

Lataa Osallistujan opas 2016  

Lataa aluekartta tästä  

ALUELIPPU
Aluelipulla pääset monipuoliselle tapahtuma-alueelle sekä seuraamaan ohjelmaa, liikkumaan huikeiden ohjaajien seurassa ja nauttimaan päivästä. Lippu maksaa 25 euroa. Aluelippuja voi lunastaa tapahtumapäivänä lipunmyynnistä.

ENSIAPU
Sairaala NEO:n ensiapupiste sijaitsee yläkentällä. Sieltä saat apua pieniin tapaturmiin ja urheiluvammoihin. Yleinen hätänumero 112 palvelee vakavissa hätätilanteissa.

ERITYISRUOKAVALIOT
Tapahtuman suuren osallistujamäärän sekä edellisvuosien kokemuksien perusteella olemme päättäneet, ettemme ainakaan tänä vuonna tarjoa vaihtoehtoisia tuotteita erityisruokavalioita noudattaville. Monipuolinen lahjatuotekassi sisältää useita evästuotteita, joista useimmat soveltuvat valtaosalle. Lisäksi tapahtuma-alueen kahvilasta ja/tai muilta pisteiltä voi halutessaan käydä ostamassa lisäevästä itselleen.

IPANAPARKKI JA LASTEN OMA ALUE
Lasten alue on tarkoitettu 2–10-vuotiaille lapsille, jotka pääsevät alueelle ilmaiseksi lipun lunastaneen aikuisen seurassa. Lasten alueella on myös Ipanaparkki, johon lapsen voi jättää hoitoon klo 11.00–15.00 välisenä aikana. Paikkoja on rajoitetusti. Lasten alueelle saa mennä peuhaamaan vanhempien kanssa koko tapahtuman ajan. Lasten alueelta löytyy mm. ulkoliikuntamahdollisuuksia, kasvomaalausta ja monenlaista mukavaa puuhattavaa. Ipanaparkissa on myös teltta ja vähän tarjoiluja.

LIPUNMYYNTI, INFOPISTE, ARPAJAISET JA LÖYTÖTAVARAT
Lipunmyynti ja paitojen jakopiste sijaitsevat yläkentän ulkopuolella hiekkakenttäportin välittömässä läheisyydessä. Lipunmyynnistä voi ostaa lippuja Kuntovitoselle sekä noutaa jo maksettujen lippujen osalta rannekkeita ja paitoja.

Infopiste sijaitsee tapahtuma-alueella hiekkakenttäportin viererssä. Infopisteeltä voit ostaa myös Kuntovitosen arpoja sekä viime vuosien värikkäitä Kuntovitonen-paitoja. Maksu tapahtuu käteisellä. Löytötavaroita voit tiedustella tapahtuman aikana infopisteestä ja tapahtuman jälkeen sähköpostilla [email protected]

MAKSUTAVAT JA TAPAHTUMATORIN TARJONTA
Kuntovitosen tapahtuma-alueen reunoilla sijaitsevilta tapahtumatoripisteiltä löytyy monenlaista maisteltavaa, osteltavaa ja koettavaa. Voit tehdä edullisia löytöjä ja mittauttaa mm. kehonkoostumuksesi. Joillakin osastoilla voi olla mahdollista tehdä ostoksia myös kortilla, mutta varaudu alueella käteismaksuun. Lähin pankkiautomaatti on K-market Martinmyllyn edustalla, osoite Martinkatu 5.

PARAS ASU -KILPAILU
Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä siihen erikseen merkityssä pisteessä (yläkentän taka- nurkka). Osallistujat valokuvataan. Ilmoittautuminen asukilpailuun on heti porttien auettua kello 10–11. Voittajat julkistetaan ennen Krista Siegfridsin esiintymistä. Luvassa on tavoittelemisen arvoisia palkintoja useissa eri kategorioissa! Nyt ideoimaan porukalla tuomareita ihastuttava Paras asu -show!

PESEYTYMINEN JA WC-TILAT
Katsomon takana huoltorakennuksessa on pukuhuoneita, joissa on suihkutilat. Katsomon alla ja huoltorakennuksen pukutiloissa on wc:t, huoltorakennuksen vieressä on bajamajoja sekä inva-wc. Paavo Nurmen stadionin takana on wc:t ja inva-wc.

PYSÄKÖINTI JA SAAPUMINEN ALUEELLE
Purokadun hiekkakentät Mäntymäessä on varattu autojen ja linja-autojen pysäköintiä varten. Urheilupuiston välihiekkakenttä on varattu invaparkille. Autoille on pysäköintimahdollisuuksia myös läheisillä kadunvarsilla. Toivomme mahdollisimman monen osallistujan käyttävän julkisia liikennevälineitä tai polkupyörää. Polkupyörille on oma parkkialue Urheilupuiston tenniskenttien vieressä.

TAPAHTUMARANNEKE
Tapahtumarannekkeet jaetaan osallistujille paitojen ennakkojaon yhteydessä viikolla 19 tai sen jälkeen tapahtumapäivänä lipunmyynnistä . Pääset alueelle, saat tuotekassin ja eväspaketin ainoastaan osallistujarannekkeella, joka on väriltään keltainen. Vihreä ranneke on alueranneke, joka oikeuttaa vain sisäänpääsyyn.

TAVARA- JA VAATESÄILYTYS
Voit jättää tavarasi säilytettäväksi tapahtuman ajaksi 2 euron hinnalla. Säilytyspiste sijaitsee katsomon takana olevan huoltorakennuksen pukutilassa. Vasemmanpuoleinen piste on vain pienille arvotavaroille, kuten kännyköille, avaimille ja kukkaroille. Muut kaksi pistettä ottavat vastaan kasseja ja vaatteita. Huomioithan, että tavarasäilytykset ruuhkautuvat helposti lenkkilähtöjen lähestyessä. Jotta et joudu jonottamaan turhaan etkä myöhästyisi lenkkilähdöistä, suosittelemme viemään tavarat säilytykseen hyvissä ajoin.

VALOKUVAUS
Valokuvia julkaistaan tapahtuman jälkeen Kuntovitosen nettisivuilla ja Facebook-sivuilla. Tapahtumassa otettuja kuvia käytetään Kuntovitosen markkinointiin.  Kuvaa parhaat otokset ja jaa ne Facebookissa tai Instagramissa tunnuksella #Kuntovitonen

VIP-ALUE
Suomen Parhaan Leipomon tittelin saavuttanut MBakery rakentaa tapahtuma-alueelle VIP-kahvilan. VIP-telttaan pääset vain VIP-passilla. Passin voi lunastaa itselleen etukäteen olemalla yhteydessä Kuntovitosen toimistoon tai tapahtumapäivänä lipunmyynnistä. Lippuja on rajoitettu määrä. VIP-passin hinta on 50 euroa, tai 20 euroa, jos sinulla on jo osallistujalippu.